Βραβεύσεις – έπαθλα

 

nafplio castle run16

Ιδιαίτερες διακρίσεις και έπαθλα θα υπάρξουν για τους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες του Παλαμηδείου Άθλου.

Πιο συγκεκριμένα:

Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους έξι (6) πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών του Παλαμηδείου Άθλου. Βαρύτιμο Κύπελλο απονέμεται στον πρώτο αθλητή και στην πρώτη αθλήτρια. Κύπελλα απονέμονται και στον δεύτερο και τρίτο της γενικής κατάταξης.

Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις (3) πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών των αγώνων δρόμου 10χλμ. και 3χλμ.

Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια.

Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις (3) πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Μαθητών και Μαθητριών του αγώνα δρόμου 3χλμ. Δημοτικών Σχολείων.

Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο μαθητή και την πρώτη μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου. Προϋπόθεση για τη βράβευση των διακριθέντων είναι ο έγκυρος τερματισμός.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Οι συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στον αγώνα δρόμου της επιλογής τους, θα έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα τους μέσω ειδικής εφαρμογής της διαδικτυακής πύλης της διοργάνωσης : www.nafpliocastlerun.gr 

Ειδικές Βραβεύσεις

Με απόφαση της Ο.Ε. θα απονεμηθούν ειδικές βραβεύσεις στις παρακάτω διακρίσεις: 

Μαζικότερης συμμετοχής (πολυπληθέστερη ομαδική συμμετοχή Σχολείων και Σωματείων)

ΑμεΑ

Nafplio
Castle
Run