Δηλώσεις Συμμετοχής & τρόποι εγγραφής

 

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι και την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016.

Προσοχή:

Δεν θα πραγματοποιούνται εγγραφές (ηλεκτρονικές - on line & έντυπες) την εβδομάδα που προηγείται και την ημέρα του αγώνα. Εγγραφές θα πραγματοποιούνται εφόσον υπάρχουν διαθέσιμές, αποκλειστικά τις ημέρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών.

 Τρόποι Εγγραφής

 Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με οn - line εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: On-line  Αίτηση Συμμετοχής

β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης στην ηλεκτρονική διέυθυνση  

γ. Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία:
 Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων, οδός Νέας Κίου 1 (κολυμβητήριο) Τηλ. 27520 99085
Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος - Δ.Ο.Π.Π.Α

.Τ. Δήμου Ναυπλιέων Λεωφόρος Ναυπλίου/Νέας Κίου 1- Τηλ: 27520-99085,  email:

Είδη Εγγραφής

Οι εγγραφές διακρίνονται σε:
α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα και

β. Ομαδικές, από 6 άτομα και πάνω. Οι ομαδικές εγγραφές αφορούν στην εγγραφή μιας ομάδας τουλάχιστον 6 ατόμων οι οποίοι θα συμμετέχουν στo ίδιo αγώνισμα (π.χ. Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. ή 5χλμ). Εγγραφή μιας ομάδας με συμμετοχή των μελών της ομάδας σε διαφορετική ενότητα αγωνισμάτων (π.χ στον αγώνα 10χλμ και στον αγώνα 3 Χλμ), δεν θα γίνεται δεκτή και δεν θα μπορεί να καταχωρηθεί στο σύστημα των εγγραφών. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.
Κατά την ομαδική εγγραφή θα πρέπει να οριστεί ένας Αρχηγός της Ομάδας, ο οποίος θα μπορεί να συμμετάσχει ο ίδιος ως δρομέας, μέλος της ομάδας, αλλά θα μπορεί και να ορισθεί Αρχηγός της Ομάδας χωρίς να συμμετάσχει σε κάποιο αγώνα. Σε κάθε περίπτωση ο Αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα στην επικοινωνία με τους διοργανωτές.

Οι Ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούνται on - line και αναγνωρίζονται απο τη δήλωση του Ονόματος της Ομάδας στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας εγγραφής.Για πληροφορίες σχετικά με ομαδικές εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 27520 99085.

γ. Εγγραφές για τον Αγώνα Δρόμου Κοινωνικής Προσφοράς 3 χλμ. Η εγγραφή για τον αγώνα Δρόμου Κοινωνικής προσφοράς 3 Χλμ, είναι απαραίτητη ακόμη και στην περίπτωση που είναι δωρεάν (μαθητές ).

 Για τους μαθητές/τριες η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ εφόσον πραγματοποιηθεί ομαδικά διαμέσου του Σχολείου τους. 

Με την εισφορά ποσού των 5€, οι συμμετέχοντες (εκτός των μαθητών), μπορούν να αποκτήσουν, το βαρύτιμο μετάλλιο, το T-Shirt της διοργάνωσης. Η εισφορά οποιουδήποτε επιπλέον ποσού είναι εθελοντική. 


 

Nafplio
Castle
Run