Κόστος Συμμετοχής – Εγγραφής

 

Το κόστος συμμετοχής για την εγγραφή  στους Αγώνες Δρόμου του Παλαμήδειου Άθλου παρουσιάζέται στον παρακάτω πίνακα:

 Value Castlerun2016

  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ****

Τα μέλη μιας οικογένειας από τρία άτομα και πάνω, έχουν δικαίωμα να εγγραφούν αποκλειστικά και μόνο με την ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, σε όποιο αγώνισμα επιθυμούν καταβάλλοντας το 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής.

Σε περίπτωση που επιθυμούν να αποκτήσουν το T-Shirt της Διοργάνωσης θα πρέπει να καταβάλλουν 5,00€ για κάθε συμμετοχή επιπρόσθετα.

  Τρόποι Πληρωμής  Συμμετοχής - Εγγραφής

Μπορείτε να πληρώσετε την εγγραφή σας στην Διοργάνωση του Παλαμήδειου Άθλου του Ναυπλίου με έναν απο τους παρακάτω τρόπους:

  1. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Οργανωτικής Επιτροπής στην Τράπεζα Alpha Bank χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία:

  2. Με χρήση e-banking  απο τον υπολογιστή σας, εφόσον υποβάλετε την δήλωση εγγραφής χρησιμοποιώντας την επιλογή κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό. Για την πληρωμή μέσω e-banking  χρησιμοποείστε τα παρακάτω στοιχεία    

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
        ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Alpha Bank: 5400 0200 2013 697 
        IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR05 0140 5400 5400 0200 2013 697
        BIC: CRBAGRAA
        ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ: ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   

 ΠΡΟΣΟΧΗ:

 Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή ενός συμμετέχοντα, θα πρέπει να καταβληθεί το ακριβές ποσό της συμμετοχής για το συγκεκριμένο αγώνα της επιλογής του, με έναν από τους τρόπους πληρωμής όπως αναφέρονται πιο πάνω, το αργότερο 3 ημέρες μετά την υποβολή της Αίτησης εγγραφής-συμμετοχής. Ως αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώνεται το ονοματεπώνυμό του συμμετέχοντα και ο αγώνας της επιλογής του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα Τράπεζας, είτε στην πληρωμή με Πιστωτική κάρτα είτε με κατάθεση στον Τραπεζικό λογαριασμό της Διοργάνωσης ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ. Εγγραφή στην οποία αντιστοιχεί καταβολή μικρότερου ποσού συμμετοχής από το προκαθορισμένο, θα ακυρώνεται.

Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να αποσταλεί στα γραφεία της Ο.Ε. η απόδειξη κατάθεσης με email στο ή στον αριθμό fax: 27520 23288, με ευανάγνωστα τα στοιχεία του συμμετέχοντα. Τις επόμενες ημέρες θα αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης Εγγραφής.

Αν δεν λάβετε στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, επιβεβαίωση εγγραφής στο e-mail που έχετε δηλώσει , παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ακυρώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές έπειτα απο γραπτό αίτημα προς την Διοργάνωση, μέχρι 27/10/2016, ένα μήνα πριν την διοργάνωση.

   3Με μετρητά, ταυτόχρονα με την αυτοπρόσωπη εγγραφή σας στο Γραφείο Παλαμηδείου - Μαραθωνίου καθημερινά από ώρα 09:00 έως 14:30 και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

 

Τόπος λειτουργίας: ΦΟΥΓΑΡΟ

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 25.11.16 και Σάββατο 26.11.16 από τις 10:00 – 20:00

Ασκληπιού 98, 211 00 Ναύπλιο, απέναντι από το στρατόπεδο ΚΕΜΧ, στην έξοδο της πόλης προς την Επίδαυρο. τηλ. 2752047300.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αριθμό συμμετοχής τους, το chip χρονομέτρησης, καθώς επίσης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.

Nafplio
Castle
Run