ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΛΛΑ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

 O Παλαμήδειος Άθλος και ο Μαραθώνιος του Ναυπλίου είναι αξιοσημείωτα αθλητικά γεγονότα. 

Είναι ένας αγώνας που η οργανωτική και λειτουργική του αρτιότητα τον κατέταξε, από την πρώτη κιόλας χρονιά της διεξαγωγής του, στις σημαντικές αγωνιστικές δράσεις της χώρα μας.

Είναι αγώνες που πραγματοποιούνται σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας, με την οποία όπως γνωρίζετε με συνδέουν έντονα θετικά συναισθήματα και δεσμοί ζωής.

Ο Παλαμήδειος Άθλος και ο Μαραθώνιος του Ναυπλίου είναι μια διοργάνωση που αποτελεί ιδανικό μοντέλο συνέργειας αθλητισμού, πολιτισμού, θεματικού τουρισμού και τοπικής αναπτυξιακής δράσης.

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους φορείς της Πόλης, με πρώτο το Δήμο και το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, τους συνεργάτες μας του ΣΕΓΑΣ στην περιοχή, την οργανωτική ομάδα του Αγώνα και τον επικεφαλής της Βαγγέλη Παπαποστόλου, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, που αγκάλιασε τον Αγώνα και τον στηρίζει με κάθε τρόπο.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την πολύ σημαντική συμβολή του στη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και όλους τους χορηγούς που τον ενισχύουν.

Θέλω τέλος να καλέσω τους κατοίκους του Ναυπλίου, της Αργολίδας, των κοντινών περιοχών, να δηλώσουν συμμετοχή.
Να έρθουν κοντά σε ένα διαφορετικό, καλύτερο τρόπο ζωής.

Να γίνουν μέρος της μεγάλης γιορτής αθλητισμού που θα ζήσει το Ναύπλιο στις 27 Νοεμβρίου 2016.

Ιωάννης Μπόλλας 

Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ

 

Nafplio
Castle
Run