Διαμονή στο Ναύπλιο

Η πόλη του Ναυπλίου συνδυάζει ένα πολυποίκιλο σύνολο εικόνων, οι οποίες εντυπώνονται και γοητεύουν κάθε είδος επισκέπτη. Σύγχρονο και κλασσικό, μοντέρνο, κοσμοπολίτικο και ρομαντικό ταυτόχρονα είναι ένας προορισμός για όλες τις εποχές αλλά κυρίως κατά την άνοιξη και συγκεκριμένα τον Μήνα Μάρτιο με την συμμετοχή στα αγωνίσματα του Μαραθωνίου του Ναυπλίου.

 Το Ναύπλιο παρέχει μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων για όλων των κατηγοριών επισκεπτών. Ξενοδοχεία στο Ναύπλιο αλλά και στις γύρω 

περιοχές, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενώνες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όλες τις εποχές του χρόνου και κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του Μαραθωνίου του Ναυπλίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με το Σύλλογο ξενοδόχων Ναυπλίου, ο οποίος προσφέρει ειδικές τιμές και ΔΩΡΕΑΝ τη Διαμονή της Κυριακής του Αγώνα, 15 Μαρτίου 2015, σε όλους τους συμμετέχοντες για τη διαμονή τους στην Πόλη του Ναυπλίου κατα την περίοδο διεξαγωγής της Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ της διαμονής της Κυριακής 15 Μαρτίου 2015, ισχύει για διαμονή απο την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015.

____________________________________________________________________________________________________

Η Οργανωτική Επιτροπή έχει προχωρήσει σε συμφωνία συνεργασίας με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΛΟΥ www.tolo.gr από τον οποίο προσφέρονται σημαντικές εκπτώσεις για την διαμονή των συμμετεχόντων στην Αργολίδα για την περίοδο διεξαγωγής του Μαραθωνίου.

Για να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προτεινόμενα ξενοδοχεία τα οποία προσφέρουν ειδικές τιμές για τους Συμμετέχοντες στη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου, επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο ΣΕΤ.

 ____________________________________________________________________________________________________________________________

Ακόμη θα προσφερθεί και η δωρεάν μετακίνηση των συμμετεχόντων που διαμένουν στο Τολό την Ημέρα του Αγώνα (15/03/15) από και προς το Τολό με δρομολόγια της ΚΤΕΛ Α.Ε. Αργολίδας και των ξεδοδοχείων του Τολού.

 Η διαδρομή είναι από 15 - 20 λεπτά.

 Πρόσθετες πληροφορίες για την επιλογή καταλύματος μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπλιέων.

  

Nafplio
Castle
Run